Juwelen combineren was nog nooit zo makkelijk met deze setjes! 

Ze zijn vanaf nu online beschikbaar: de nieuwe juwelen voor het seizoen herfst/winter 2020! Comfort en pure, elegante ontwerpen vormen het hart van deze nieuwe collectie. De ontwerpen creëren momentjes van geluk: bezorg je de perfect afgewerkte look die ze laat stralen!

Ontdek de combinaties van het seizoen herfst en winter 2020

Mijn tip voor jouw zakelijke outfit: kies voor een juwelenset in kobaltkleur. Krachtig maar tegelijkertijd heel verfijnd! ?

De combinatie van een kaki-kleurige ketting met mat gouden afwerking, ringen en handtas zorgen voor het juiste accent in deze mooie herfstkleur ? ?

Okerkleur geeft een warme toets aan een donkere outfit! Combineer deze hippe oorring met een lederen armband en een ring in dezelfde tinten. ?

Shoppen
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry