Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter

Nog niet vertrouwd met Flo Jewelry? 
Ontdek Leen’s verhaal

Trek die feeststemming aan, want moederdag staat weer voor de deur! Tijd om onze fantastische mama’s in de bloemetjes te zetten en te overladen met liefde en cadeaus. Zit je te popelen om haar te verrassen met iets unieks? Dan heb ik goed nieuws, want ik heb bergen inspiratie om met je te delen!

Elke powervrouw verdient een juweel dat past bij haar unieke persoonlijkheid. Twijfel je nog over welke stijl bij jouw moeder past? Maak je geen zorgen, want deze blog zal je begeleiden op jouw zoektocht naar het perfecte sieraad dat past bij haar stijl. Want wie straalt er nu niet met een kleurrijk en glinsterend sieraad van Flo Jewelry?

1. Voor de sportieve mama

Wandelen, fietsen, gezellig buiten zijn… Deze mama houdt van de buitenlucht en wil graag een juweeltje dat ondanks alle beweging mooi blijft zitten. Dit comfy chic juweel past helemaal voor haar!

Ontdek deze comfy-chic juwelen:

69,00 incl. BTW
119,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW

Ontdek de juwelen van deze look

69,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW

2. Voor de modebewuste mama 

Deze mama laat zich graag inspireren, leest graag modemagazines, blijft op de hoogte van de nieuwste trends en houdt ervan om eens te shoppen. Een gedurfd juweel, gemaakt uit prachtige kralen uit Milaan, of lange statement oorringen, zijn de ideale keuze voor haar! Waarom zelfs niet combineren?

Ontdek de juwelen uit deze look:

89,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Ontdek de juwelen uit deze look:

69,00 incl. BTW
169,00 incl. BTW

3. Voor de mama die graag iedere dag straalt

Zelfs op rustige dagen draagt jouw moeder haar favoriete oorringen dagelijks! Ze gaat niet graag de deur uit zonder het passende juweel en maakt zo iedere outfit compleet. Voor haar vormt dit passe-partout juweel met matchy oorringen een ideale keuze!

Ontdek de juwelen uit deze look:

49,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW

Ontdek de juwelen uit deze look:

59,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

4. Voor de klassieke mama

Jouw mama houdt van haar klassiekers en investeert graag in een stuk om het hierna een aantal jaar te koesteren en van te genieten. Flo Jewelry vormt de ideale duurzame en kwaliteitsvolle keuze. Draagt ze graag een parelketting, dan vormt dit juweel het ideale geschenk!

Ontdek de juwelen uit deze look:

89,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW

Ontdek de juwelen uit deze look:

59,00 incl. BTW69,00 incl. BTW
119,00 incl. BTW
29,00 incl. BTW
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry