Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter
Nog niet vertrouwd met Flo Jewelry? 
Ontdek ons verhaal. 

Moederdag komt er weer aan: het moment waarin we ons allerliefste mama in de bloemetjes zetten! Geef je graag een origineel geschenk en wil je graag enkele ideeën voor hoe je jouw mama kan verwennen op moederdag?  Ik zit boordevol inspiratie en geef graag enkele tips! 

Iedere vrouw is anders en verdient een juweeltje passend bij haar persoonlijkheid. Twijfel je over welk juweel bij jouw mama past? Deze blog biedt je een handleiding voor de zoektocht naar het juiste juweel op maat van ieders persoonlijkheid. Want met een kleurrijk juweel van Flo Jewelry straalt iedere mama!

Geen zin om te lezen? Bekijk dan hier de bestsellers van dit seizoen. 

Bestsellers lente en zomer 2021

1. Voor de sportieve mama

Wandelen, fietsen, gezellig buiten zijn… Deze mama houdt van de buitenlucht en wil graag een juweeltje dat ondanks alle beweging mooi blijft zitten. Dit comfy chic juweel past helemaal voor haar!

Ontdek deze comfy-chic juwelen:

35,00 incl. BTW

2. Voor de modebewuste mama 

Deze mama laat zich graag inspireren, leest graag modemagazines, blijft op de hoogte van de nieuwste trends en houdt ervan om eens te shoppen. Een gedurfd juweel, gemaakt uit prachtige kralen uit Milaan, of lange statement oorringen, zijn de ideale keuze voor haar! Waarom zelfs niet combineren?

Ontdek deze juwelen:

59,00 incl. BTW

3. Voor de mama die graag iedere dag straalt

Zelfs in deze periode van telewerk draagt jouw mama iedere dag haar favoriete oorringen! Ze gaat niet graag het huis uit zonder het passende juweel en werkt iedere outfit hiermee af. Voor haar vormt dit passe-partout juweel met matchy oorringen een ideale keuze!

Ontdek deze juwelen:

119,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW

4. Voor de klassieke mama

Jouw mama houdt van haar klassiekers en investeert graag in een stuk om het hierna een aantal jaar te koesteren en van te genieten. Flo Jewelry vormt de ideale duurzame en kwaliteitsvolle keuze. Draagt ze graag een parelketting, dan vormt dit juweel het ideale geschenk!

Ontdek deze juwelen:

119,00 incl. BTW
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 18 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry