Leen Snoeck
Ontwerpster

Laten we 2021 starten met iets goeds. Hierbij zet ik graag mijn “essential-lijn” in de kijker, basisstukken die staan voor tijdloze en duurzame mode. Een stuk dat je één keer koopt en jarenlang geniet van hebt los van een gelegenheid.

Het verhaal van de essential collectie

De juwelen in de essential-lijn zijn de favoriete ontwerpen van klanten die je elk seizoen in de collectie terugvindt in verschillende kleuren. Deze accessoires zijn ideaal voor jou om de ontbrekende kleur in jouw juwelenkist aan te vullen: kies voor de kleur die jouw look versterkt of een kleur die een goede “passe-partout” is: zo ga je met elke outfit stralend de deur uit. 

De modellen uit deze collectie hebben hun succes al bewezen: het zijn stuk voor stuk toppers! Koop bewust en kies voor een kwalitatief juweel dat bij je pas. Je kan deze juwelen zoveel dragen als je wil. De complimenten komen gegarandeerd op je af! Ik raad iedereen deze duurzame keuze aan, een essential-juweel, los van seizoenen, een favoriet dat jij verdient.

De toppers uit deze collectie 

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry