Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

De nieuwe collectie van Flo Jewelry staat in het teken van verbinding.

Mooie momenten met elkaar beleven, het verlangen om elkaar terug te zien en gezien te worden … De ontwerpen van de nieuwe collectie zijn puur en verfijnd. Enkele zorgvuldig aangebrachte details maken ze zacht en vriendelijk. Dit seizoen bestaat de collectie uit een weelderig boeket aan kleuren. Omarm de vele mooie kleuren, ze creëren een sfeervolle toets aan je outfit in de donkerste tijd van het jaar. Met een kleurvol accessoire straal je zoveel warmte uit.

Creativiteit, authenticiteit, elegantie en kwaliteit blijven de vaste waarden van Flo Jewelry.

Ik maak juwelen die zich onderscheiden in afwerking, detail en materiaalkeuze. Hierbij kies ik voor een duurzame en ethische collectie lokaal gemaakt met Europese grondstoffen. Op deze manier zet ik mijn verhaal kracht bij en is het mijn persoonlijke drijfveer om gevarieerde ontwerpen te creëren op maat van iedere persoonlijkheid, smaak en budget. Dat is mijn passie en daar zet ik mij met plezier elke dag voor in. 

Ik vertel je graag meer over vijf inspirerende looks en accessoires waar je niet om heen kan deze winter:

Glanzende en oversized oorbellen

Glanzende en oversized oorbellen zetten jouw vrouwelijkheid en sensualiteit in de verf. Een statement oorbel is ook het ideale accessoire voor het naderende feestseizoen. Kies voor enkele eye catchers en creëer zo wat extra bling-bling!

Hoorde je al van de eenling oorbel? Nu is het ideale moment om ze eens uit te proberen, het is terug in!

Lange halskettingen: mooie schakels en unieke vormen

Meer en meer kiezen mensen voor een kwalitatieve investering in een juweel dat ze koesteren, zoals een lange halsketting. Er bestaan verschillende types lange halskettingen met mooie schakels en unieke vormen. Ga je graag voor een florale toets? Deze winter zijn er verschillende fleurige kettingen met bloemen.

Choker: elegantie rond je hals

De choker doet zijn herintrede als elegant accent rond je hals. Opnieuw heb je de keuze tussen verschillende soorten: een subtiel exemplaar, een uitgesproken exemplaar of in laagjes… Je kan gerust ook de combinatie maken met een tweede choker of langere ketting.  

Stralen met armbanden in groep

Decoreer je polsen met enkele armbanden in een mooie groep. Je kan een uitgebreide groep samenstellen waarin je varieert met kleur en materialen. Je bent het waard om gezien te worden!

More is more and less is bore

Vergeet niet die ene opvallende XL-ring of een ring met strass aan het geheel toe te voegen. Dit laatste accessoire springt in het oog, geloof me!

Ben jij ook helemaal verknocht aan deze weelderige sierraden trend? Ga deze herfst niet de deur uit zonder een juweel.

Werk je silhouet af met een kleurrijk en bijzonder modeaccessoire, oversized oorhangers, groepje armbanden… er zijn zoveel interessante combinaties mogelijk!

Ga voor het avontuurlijke, buiten je comfortzone en wees je stralende zelve. De wereld om je heen wordt er ook vrolijk van. 

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry