Languages

Info

Stijlvol, trendy en kleuren die matchen.

Ik ben in 2010 gestart met Flo Jewelry vanuit een passie voor juwelen. Het boeide mij om vrouwen advies te geven bij het vinden van een passend accessoire. Na een opleiding juwelenontwerp ben ik overgegaan naar het vervaardigen van eigen creaties. Elk seizoen bied ik meermaals een nieuwe collectie aan en daarnaast maak ik juwelen op maat. 

Binnen de collectie Flo vind je vandaag een ruim aanbod aan accessoires.

In het creëren begint alles met de zoektocht naar unieke kralen en pure materialen. Deze komen uit binnen- en buitenland, Milaan en Venetië zijn mijn favoriete steden. Mondgeblazen glasparels haal ik bijvoorbeeld in verschillende ateliers op het Venetiaanse eiland Murano. De collectie is uniek: elk juweel is een origineel ontwerp.  

Een passend juweel werkt de look van de vrouw immers helemaal af, het zorgt voor een perfecte outfit.

Flo Jewelry is ambassadeur van 'HandMade in Belgium'

Met het Handmade in Belgium label zet UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke Belgische kwaliteitsproducten in de kijker. Flo Jewelry kreeg het HIB-label omwille van de unieke collectie handgemaakte juwelen. Het is een bevestiging van het eerlijk vakmanschap waarvoor Flo Jewelry staat. Lees meer op de website van Handmade in Belgium

Share Facebook