Juwelen op maat

Een juweel speciaal voor jou!

Ben jij op zoek naar een passend juweel bij een bepaald kledingstuk of accessoire? Dan is juweel op maat iets voor jou! Door een unieke combinatie van materialen en kleuren, creëer ik voor jou een persoonlijk juweel om te koesteren…

Aarzel niet om jouw vraag te stellen via het contactformulier of langs te gaan bij één van de verkooppunten.

Maak een afspraak contact

Wat kan ik voor je doen?

Ben je op zoek naar een juweel dat volledig is aangepast aan je feestoutfit? Of het nu voor een trouwfeest, familiebijeenkomst, receptie of persoonlijke wens is: wij zorgen voor jouw afgewerkte look!

(klik op de foto’s om te vergroten)

Je kan op mij rekenen

Alle ‘juwelen op maat’ worden, net als de volledige collectie van Flo jewelry, met de hand gemaakt. Kies je voor een nieuw ontwerp op maat? Ontwerpster Leen Snoeck kiest eerst de juiste kleuren op basis van je outfit, daarna de materialen die passen bij jou stijl. De materialen worden met de hand geassembleerd en juwelen worden telkens met hoogwaardige materialen zoals goud en zilver afgewerkt. Voor juwelen de deur uitgaan ondergaan ze nog een laatste controle op kwaliteit.

Wist je dat Flo Jewelry beloond werd voor het manueel werk met het ‘HandMade in Belgium’ label van Unizo? Je leest er alles over op de HandMade in Belgium pagina.

Maak een afspraak voor advies