Over Flo Jewelry

Waarom Flo Jewelry?

Flo Jewelry wil alle vrouwen laten stralen. Een passend juweel werkt de look van de vrouw immers helemaal af. Het zorgt voor een perfecte outfit en geeft je zelfvertrouwen een boost. Bovendien is Flo Jewelry een lokaal, handgemaakt en Belgisch initiatief. Je vindt hier echte unieke, ambachtelijke kunst gemaakt met authentieke materialen uit hét mode-land bij uitstek: Italië! 

Wat we doen

Flo Jewelry maakt juwelen in elke stijl en kleur. We bieden deze unieke verzameling oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan in 5 verschillende collecties, elk met hun eigen accent. Je kan hier ook terecht voor een juweel op maat. 

Logo Flo Jewelry

Handmade in Belgium

Onze Belgische juwelen werden door Unizo bekroond met het ‘Handmade in Belgium’-label. Hiermee zetten ze de producten in de kijker die ambachtelijk en met de hand in België gemaakt worden. Kortom: Flo Jewelry is echte Belgische mode!

Lees meer over Handmade in Belgium

Hoe is Flo Jewelry ontstaan?

Ik ben in 2010 gestart met Flo Jewelry vanuit een passie voor juwelen. Het boeide mij om vrouwen advies te geven bij het vinden van een passend accessoire. Na een opleiding juwelenontwerp ben ik overgegaan naar het vervaardigen van eigen creaties. Elk seizoen bied ik meermaals een nieuwe collectie aan en daarnaast maak ik juwelen op maat. Binnen de collectie Flo Jewelry vind je vandaag een ruim aanbod aan accessoires.

In het creëren begint alles met de zoektocht naar unieke kralen en pure materialen. Deze komen uit binnen- en buitenland, Milaan en Venetië zijn mijn favoriete steden. De collectie is uniek: elk juweel is een origineel ontwerp. 

Een blik achter de schermen

Maak kennis met ontwerpster Leen Snoeck

Vanuit een passie voor juwelen heb ik de opleiding juweelontwerp gevolgd en ben ik gestart met mijn zaak ‘Flo Jewelry’. Mijn aangeboren feeling voor kleuren en materialen werd in mijn omgeving erg gesmaakt en zo kreeg ik meer en meer vragen om passende accessoires te creëren bij een outfit. Elk seizoen bied ik een nieuwe collectie juwelen en accessoires aan, daarnaast maak ik juwelen op maat.

Heeft u een winkel en bent u benieuwd naar mijn collectie? Aarzel niet contact met mij op te nemen.