Heb je het ook al gezien? Flo Jewelry zet een stap in de digitale richting. Het juwelenmerk van ontwerpster Leen Snoeck kiest voor een platform dat inspireert met een online lookbook en shop. Lees het verhaal over Belgische mode die inspireert en die ook de lokale accessoire- en kledingwinkels iets extra te bieden heeft.  Lees het verhaal over Belgische mode die inspireert en die ook de lokale accessoire- en kledingwinkels iets extra te bieden heeft.

Inspireren met een online lookbook

Flo Jewelry is al enkele jaren actief op social media, waar winkels en klanten wekelijks getrakteerd worden op een portie mode-inspiratie. Nu wil ontwerpster Leen Snoeck nog een stapje verder gaan. In maart 2020 startte Flo Jewelry met een nieuwe presentatie van haar merk: de eerste zomerfotoshoot was een feit. De zomerse beelden dienen als inspiratie voor vrouwen en tonen meteen welke juwelen en kleuren je best met elkaar kan combineren. De looks nemen je mee in een verhaal met veel facetten. Je vindt er subtiele juwelen of frivole, frisse creaties. Voor de vrouw die graag wat extra pit heeft voegde Flo Jewelry ook een aantal gewaagde, opvallende creaties toe. De missie blijft steeds dezelfde: ervoor zorgen dat elke vrouw vol zelfvertrouwen en trots door het leven gaat.

Handig om weten: de beelden uit de fotoshoot worden op Instagram en op het online lookbook gekoppeld aan de oorringen, halskettingen, armbanden, ringen of handtassen in de collectie lente/zomer 2020. Door de handige “plusjes” klik je op een juweel naar keuze en vind je deze in al haar kleurvariaties meteen in de shop terug. Toevoegen aan je verlanglijstje of aan je winkelmandje was nog nooit zo makkelijk. De volledige reeks “Gezien op Instagram” vind je ook in de shop terug dankzij deze handige verzamellink

Bekijk beelden fotoshoot

Je keuze maken: extra handig dankzij deze features

De online shop voegt nieuwe mogelijkheden voor winkels en particulieren om het aanbod van Flo Jewelry te doorzoeken. De getoonde juwelen zijn goed voor 118 kleuren verdeeld over 16 kleurgroepen. De juwelen werden vervaardigd uit 82 materialen – de meest populaire zijn facetkralen, filigranen en druppelparels. De 140 unieke stuks staan in totaal in voor meer dan 600 kleurvariaties! Er is dus voor elke look wat wils. 

De verkooppunten van Flo Jewelry krijgen met hun login toegang tot extra functionaliteiten in de shop met centraal een extra ruim aanbod. 

In samenwerking met lokale handelaars

Belangrijk zijn de verkooppunten van Flo Jewelry. Alle winkels staan met passie paraat om elke klant te verwennen en ervoor te zorgen dat elke vrouw met een afgewerkte look naar buiten wandelt. De lokale handelaars worden dus niet vergeten: juwelen kunnen nu, en zeker ook na de corona-crisis, gereserveerd worden in een winkelpunt naar keuze.  


Inspireert dit artikel je? Neem dan een kijkje in de collectie of neem contact op. 

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry