Flo Jewelry: 1 ontwerper, verschillende collecties!

Flo Jewelry biedt 5 verschillende collecties aan, elk met hun eigen accent. Ontdek ze nu allemaal!

seizoenscollectie essentials limited chique bridal create for you

collectie

SEASON

De season-lijn komt ieder seizoen met nieuwe, verfijnde juwelen. Trendy kleuren en verfrissende ontwerpen verrassen je steeds opnieuw. Deze juwelenlijn wordt gecreeërd met oog voor de recentste modetrends.

Shop nu

collectie

essential

De essential-collectie wordt getypeerd door de meest succesvolle modellen van de voorbije seizoen die uitgegroeid zijn tot echte klassiekers. Deze eindeloos combineerbare juwelen hebben een tijdloos karakter en geven een meerwaarde in elke periode van je leven.

Shop nu

collectie

limited

Wie graag eens buiten de lijntjes kleurt, vindt prachtige juwelen in onze limited-lijn. Deze unieke en creatieve ontwerpen zijn één in hun soort: artistiek en out of the box. Het vormen uitzonderlijke juwelen die slechts in beperkte oplage beschikbaar zijn. Unieke pareltjes!

Shop nu

collectie

chique

De chique-collectie zorgt voor dat tikkeltje meer. Het zijn schitterende en exclusieve ontwerpen die je voor een belangrijke gelegenheid de juiste look geven. Met deze eyecatchers zal je niet onopgemerkt verschijnen! Tegelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan het nodige draagcomfort.

Shop nu

collectie

BrIDAL

Op de belangrijkste dag van jouw leven verdien je het om te stralen. Een speels juweel voor een boho-wedding, een stijlvol exemplaar voor een klassieke bruid of een juweel met pit voor een trouw met moderne toets? De bridal-lijn van Flo Jewelry biedt voor ieder wat wils!

Bekijk meer maak een afspraak

create

for you

De laatste lijn vormt het handelsmerk van Flo Jewelry. Soms heeft iemand een persoonlijke vraag of een verhaal waarbij alleen een juweel op maat past.

Hierbij is het belangrijk te luisteren naar de persoonlijke wens van de klant en de nodige tijd te besteden in het selecteren van de materialen die de klant mooi vindt. Vanuit mijn passie en de nodige kennis kom ik tot een uniek juweel die de klant met fierheid zal dragen en jarenlang zal koesteren.

Ontdek de mogelijkheden