Duurzame mode, Handmade in Belgium

Flo Jewelry, hét Belgische juwelenmerk dat jou doet stralen

Sprankel deze zomer met betoverende juwelen! 🌞 Voeg een vleugje glam toe aan je vakantie met deze zomerse collectie oorbellen, halskettingen, armbanden en ringen. 

Vind jouw juweel voor de zomer

Klaar voor een stralende dag?

Juwelen maken de stijl van elke vrouw compleet. Flo Jewelry biedt een prachtige collectie oorbellen, kettingen, armbanden en ringen aan, een Belgisch juwelenlabel met één missie:

“Vanuit passie en liefde voor dit ambacht is het mijn missie om iedere vrouw te laten stralen!”

Ontdek de juwelen nu

Een perfecte oufit voor élke dag

In de juwelencollecties vind je iets voor élke dag en elke gelegenheid: kies voor moderne juwelen, bohemian juwelen, statement juwelen … of klassieke sieraden. Bij Flo Jewelry vind je gouden en zilveren juwelen.

Gemaakt om je zelfvertrouwen te geven

Flo Jewelry is er voor elke vrouw. Geef jouw zelfvertrouwen een boost. Mix en match naar hartelust met kleuren en vormen. Complimentjes gegarandeerd! 

Ontdek schitterende zomerjuwelen:
maak jouw outfit perfect!

Shop alle oorbellen
Shop alle halskettingen
Shop alle armbanden
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
59,00 incl. BTW
Nieuw
59,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Nieuw
45,00 incl. BTW
Shop alle ringen

Vertrouwd door velen

Met een juweel van Flo Jewelry wordt elke outfit naar een hoger niveau getild! Onze klanten zijn dol op het combineren van kledingstukken met prachtige juwelen van Flo Jewelry. Tevredenheid gegarandeerd. – Een verkooppunt

Prachtig en uniek: Hele mooie, unieke juwelen. Super service en een top madame. Zeeeeer tevreden klant. – Een tevreden klant

Bekijk alle reviews op Trustpilot

Wie is Flo Jewelry?

Onze missie: jou laten stralen

Flo Jewelry wil alle vrouwen laten stralen. Een passend juweel werkt de look van de vrouw immers helemaal af. Het zorgt voor een perfecte outfit en geeft je zelfvertrouwen een boost. Bovendien is Flo Jewelry een lokaal, handgemaakt en Belgisch initiatief. Je vindt hier echte unieke, ambachtelijke kunst gemaakt met authentieke materialen uit hét mode-land bij uitstek: Italië! 

Wat vind je hier?

Flo Jewelry maakt juwelen in elke stijl en kleur. Je kan hier kiezen uit een unieke collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires, telkens met een eigen accent. Je kan hier ook terecht voor een juweel op maat. 

Meer over Flo

28

Verkooppunten in België

meer dan

5000

juwelen verkocht elk jaar

6

Collecties

1

straffe ondernemer

lees onze blogs

Nieuws & Trends