Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

We stellen je graag met trots iets voor waar we lang aan gewerkt hebben: de prachtige Flower Collection. Dit assortiment oorbellen is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van bloemen. Het is een eerbetoon aan de tijdloze elegantie van de bloem in al haar pracht en praal.

Ontdek de collectie van Flo

Bloemen met een Verhaal

Speciaal voor het huwelijk van onze dochter Flore hebben we een exclusief ontworpen oorknopje gecreëerd. De naam Flore roept immers de beelden op van bloemen en prachtige tuinen.

De ‘Flower collectie’ omvat verschillende lijnen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en charme.

Eenvoud

In de schijnbaar eenvoudige vorm van de bloem schuilt een unieke en betoverende aantrekkingskracht. Het oorknopje is geproduceerd in mat goud, een look die de oorbel heel aantrekkelijk maakt. Onze oorbellen zijn ontworpen om deze essentie vast te leggen en te belichamen, waardoor elke drager een stralend middelpunt wordt, waar ze ook gaan. 

Symmetrie in asymmetrie:

Een boeiende paradox van symmetrie en asymmetrie komt tot leven in deze lijn van oorbellen. Elke set speelt met vormen en patronen, waardoor een dynamisch en toch gebalanceerd esthetisch gevoel ontstaat. Het resultaat is een subtiel statement van individualiteit en verfijning.

Statement in beperkte kleuren

Voor degenen die durven op te vallen, biedt onze statement collection een krachtig visueel statement in een select aantal gedurfde kleuren. Elk paar oorbellen is ontworpen om de aandacht te trekken en de persoonlijkheid van de drager te versterken, waardoor elke look een onmiskenbare allure krijgt.

Deze collectie creëert een liefdevolle vibe!

Deze bijzondere creatie is doordrenkt met liefde en symboliseert de eeuwige schoonheid van bloemen.

Deze collectie is veelzijdig en past moeiteloos bij diverse stijlen en gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar het perfecte accessoire voor een formele aangelegenheid, een casual dagje uit, of een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, deze collectie heeft voor elk wat wils.

Ben je helemaal overtuigd nu? Welke creatie uit onze Flower collectie past het beste bij jouw persoonlijke stijl en stemming? Ontdek het vandaag nog bij ons en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid van bloemen.

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry