Juwelen advies via Zoom

Advies nodig om je look af te werken, een vraag over een juwelencombinatie of graag een aanpassing van een juweel? Vanuit mijn ervaring sta ik je bij met het juiste advies!

Leen Snoeck

ik geef je graag advies

Vanuit een passie voor juwelen heb ik de opleiding juweelontwerp gevolgd en ben ik gestart met mijn zaak ‘Flo Jewelry’. Mijn aangeboren feeling voor kleuren en materialen werd in mijn omgeving erg gesmaakt en zo kreeg ik meer en meer vragen om passende accessoires te creëren bij een outfit. Elk seizoen bied ik een nieuwe collectie juwelen en accessoires aan, daarnaast maak ik juwelen op maat.

Maak hier je afspraak voor online shopplezier 

Kies de datum, een tijdslot, vul je gegevens aan en je bent klaar! 

Na het verzenden krijg je een bevestigingse-mail. Zodra jouw afspraak door mij bevestigd werd krijg je een tweede e-mail. Deze e-mail bevat de link naar het video-gesprek. Het videogesprek starten is heel gemakkelijk: klik op de link om de video-applicatie te openen en klik op “Deelnemen aan Zoom vergadering”.
Vergeet voor een optimale ervaring niet om vooraf de Zoom applicatie te installeren. Je leest hieronder hoe.

Veelgestelde vragen

We gebruiken Zoom om het online gesprek te voeren. 

Zoom werkt het best als je de applicatie installeert op jouw toestel: een pc, mac, smartphone of tablet. Je kan Zoom ook gebruiken zonder iets te installeren, maar enkel via de browsers Google Chrome & Mozilla Firefox. 

Zoom installeren op jouw pc of mac

Je vindt de juiste download link terug op de website van Zoom.

Zoom installeren op jouw smartphone of tablet

Je kan Zoom ook gebruiken op iOS of Android. Klik hier om de applicatie te installeren:

Installeer Zoom op jouw iPhone of iPad

Installeer Zoom op jouw Android toestel

Zie je niet of blijf je de zandloper zien?

De module werkt waarschijnlijk niet in jouw browser. Je kan natuurlijk nog steeds een afspraak maken bij Flo Jewelry. Neem contact met mij op. 

Contact

Ja

Nadat je een afspraak gemaakt hebt krijg je een automatische bevestigingsmail met daarin de datum en tijd van de afspraak. 

Een afspraak annuleren kan enkel door contact met mij op te nemen.