Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Geniet jij ook van de laatste najaarszon? De warme gloed laat de juwelen van de najaarscollectie nog meer fonkelen. De uitbundigheid keert terug, we maken met z’n allen een frisse start en kunnen opnieuw plannen maken.

Laten we onszelf terug verwennen met mooie accessoires! Als vrouwen met inhoud maken we bewuste keuzes. We dragen duurzame accessoires met zorg, koesteren ze en dromen ervan weg. Gun jezelf het plezier van schoonheid en fleur je dagen op.

Ik inspireer je graag met 8 trends voor het nieuwe seizoen en ontwerpen die je niet zullen loslaten.

Trend 1: Zachte accessoires

Knusse accessoires die je een casual uitstraling geven. Materiaal gemaakt uit goud en zilver, lange kettingen die je een behaaglijk gevoel geven.

(Klik op de foto’s om te vergroten)

Trend 2: Schakels

Schakels blijven een trend. Heb je er al mee kennisgemaakt? Schakels kunnen heel verschillend zijn: cirkelvormig of ovaal, fijn of grote statement schakels, uit resin of metaal… Er zijn dit najaar veel nieuwe schakelkettingen om te ontdekken.

Trend 3: ode aan kleur

Na deze lange periode van onzekerheid, is het tijd om van iedere dag een feest te maken. Kleuren dragen zorgt voor positieve energie. Dit najaar is er een heel gevarieerd kleurenaanbod dat je helemaal verwarmt deze winter. 

Trend 4: Creolen

Creolen met nieuwe schakelkettingen en mooie parels vormen een hemelse combinatie. Creolen zijn helemaal terug in een nieuw jasje, in goud of zilver.

Trend 5: Durf op te vallen!

Statement kettingen, statement oorringen… misschien twijfel je of het wel iets voor jou is. Maar durf eens een gewaagde blikvanger, een overdreven halsketting en/of oorringen te dragen. Je zal zeker complimentjes ontvangen! Een aanrader? Probeer eens een geweven schakelketting in een korte corsage met grote parels.

Trend 6: laagjes

Een absolute trend dit najaar is het combineren van verschillende korte, middellange en lange kettingen. Mix & match hierbij verschillende vormen! Kettingen in ovale of rechthoekige vormen door elkaar gemixt geven een visueel sterk effect en prikkelen je creativiteit. 

Trend 7: back to nature

Back to nature! Duurzame materialen in deze collectie refereren naar de natuur: natuursteen, acrylic chain en resin/hars.

Trend 8: bewustwording

Flo Jewelry blijft trouwen aan haar waarden. We kiezen voor eerlijke productie. Juwelen met een verhaal, productie dichtbij huis, met oog voor detail en een Italiaanse toets.

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry