Collectie lente-zomer 2021

Een nieuwe collectie in het teken van duurzaamheid en kwaliteit. Beide waarden kenmerken Flo Jewelry al jaren. Dit seizoen zetten wij het extra in de verf.

shop nu

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat voor het creëren van een juwelenlijn met oog voor vakmanschap en kwaliteit waardoor iedere klant nog jaren van haar aankoop kan genieten. Het is een investering met jarenlang rendement. 

De kwaliteit van Flo herken je aan de parels en de pure materialen die stuk voor stuk door mijn hand gaan voorafgaand aan de nieuwe collectie. Ook tijdens het productieproces tracht ik steeds de absolute perfectie na te streven door in te zetten op kleinschalige en lokale productie. Vanuit passie en liefde voor dit ambacht is het mijn missie om iedere dame te laten stralen!

Stijlvol en comfortabel

Ideaal voor een wandeling of dat speciale moment
In 2021 bieden we jou stijlvolle en comfortabele items. Deze seizoenscollectie is geschikt voor ieder moment: een eerder sober juweel om een mooie wandeling te maken of toch die ene eye catcher om een bijzondere dag in bubbel te vieren. Want de mooie momenten moeten we blijven koesteren.

Kleurenpallet

Naast kwaliteit en duurzaamheid, bestaat de lente/zomer-collectie uit een gevarieerd kleurenpallet. Inzetten op kleur is de toekomst. Het juiste kleuraccent creëert een houvast voor jouw silhouet!

Klaar om jezelf te verwennen?

shop verkooppunten
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry