We kijken uit naar een mooie zomer!

Tijd om opnieuw te verlangen naar warme en hoopvolle momenten. Daarom stel ik jullie graag mijn nieuwe lente-zomercollectie voor.

Het nieuwe seizoen bestaat uit een heel vrolijk kleurenpallet, van pastel tot knallende kleuren! Je kan kiezen voor een monochroom juweel in dezelfde tinten als je outfit of gaan voor een contrasterende look in een fellere tint.

Welke kleur je ook kiest, Flo Jewelry blijft een stijlvolle keuze met oog voor kwaliteit. Dit merk je ook aan de materialen dit seizoen: schakelkettingen en prachtige parels afgewerkt met fijne bedels en rocailles.

Naast kwaliteit, is duurzaamheid ook een belangrijke eigenschap. Je koopt een juweel niet alleen voor dat ene kleedje of dat ene seizoen maar om jaren van te genieten! Ieder juweel vormt een uniek verhaal en is volledig handmade in Belgium.

Iedere vrouw is anders, daarom heeft Flo Jewelry een ruim aanbod op maat van iedere vrouw. Een maxi schakelketting, oversized oorbel of een fijn halsjuweel: voor ieder wat wils!

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 18 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry