Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Ontmoet Leen Snoeck, de ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry, terwijl ze je meeneemt door haar favoriete winterlooks, ideaal voor fantastische feestdagen!

Olijfgroene pracht

Laat jezelf stralen met onze olijfgroene schakel. Heel licht om te dragen en een opvallende toevoeging aan je outfit! 💚✨

49,00 incl. BTW

Stijl om met trots te dragen: resinelementen & diamantata

Ontdek de betovering van onze lange ketting met resinelementen en de unieke, matte gouden schakelketting. Laat je persoonlijkheid stralen met de diamantata statement armband en de bronzen gourmetschakelarmband – elke keuze vertelt jouw unieke verhaal.

59,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW

Oorstrelende kracht in bruin & cognac

Verrijk je stijl met onze opvallende oorbellen, een perfecte match met onze lange ketting met stijlvol element en Swarovskikraal, en het unieke oorknopje met kleurrijke ellips. Ontdek de kracht van expressie in elke nuance van bruin en cognac.

79,00 incl. BTW
79,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Luxe gouden schakels en ovaal accent

 

Ontdek de weelde van dubbele gouden schakels en een ovaal schakel in kleur, verkrijgbaar als oorbellen, halsketting en armband voor een elegante uitstraling.

109,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
99,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW

Verfijne pracht met oorstekers gold plated 24 kts

Ontdek de verfijnde pracht van dit mat gouden oorknopje, met een gracieuze creoollus van facetkraaltjes. Perfect in harmonie met armbandjes voor een complete, betoverende set.

25,00 incl. BTW

Parels en trendy schakels in lila

Laat de betovering van lila stralen met onze korte halsketting, verfraaid met parels en een trendy schakelketting. Voeg een vleugje elegantie toe met de armband, waar parel en schakelketting samenkomen. Complementeer je look met het oorknopje, voorzien van een creool van perlefine. Een betoverende symfonie van kleur en stijl.

69,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW

 Zwarte carré ketting met een levendige Muranoring

Ontdek de limited edition kort halsjuweel, perfect in balans met een zwarte carré ketting en een levendige Muranoring. Speciaal voor de stijlvolle dame die graag meegaat met de laatste trends uit Milaan. Maak je look compleet met de armband, voorzien van een matte zwarte gourmetschakel.

 

59,00 incl. BTW

Kort kraagje met betoverende facetdruppel

Straal met dit kort kraagje, verfraaid met een betoverende facetdruppel. Een subtiele toevoeging die je look verheft met tijdloze charme en verfijning.

79,00 incl. BTW

De luxueuze Y-ketting 

Ontdek de luxe van deze Y-ketting met parel, de elegantie van de armband met langwerpige ovale blinkende schakel en kogelslot, en de speelse charme van het oorknopje in golvende ellips met schakelketting en kleurrijke facetparel. Een prachtige combinatie voor elke gelegenheid!

89,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Luxe Gouden Schakels en Ovaal Accent

💎🌟 Ontdek de weelde van gouden schakels en een ovaal schakel in kleur, verkrijgbaar als oorbellen, halsketting en armband voor een elegante uitstraling.

49,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
89,00 incl. BTW

Schitterende Armband met 6mm Facetkralen

Ontdek de Verborgen Gouden Sluiting voor Een Elegante Look

25,00 incl. BTW

Elegante sieraden voor stralende vrouwen

💎✨ Onze juwelen geven elke vrouw die stijlvolle extra touch die haar doet stralen! Ontdek onze prachtige midi ketting met perlefine, statement ketting met dubbele etnische schakel, en gouden armbanden voor een onvergetelijke look.

49,00 incl. BTW
109,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Looks Perfect

Stralend met Flo Jewelry’s oorknopjes met drie facetkralen en halflange ketting in aantrekkelijke kleuren.

59,00 incl. BTW
25,00 incl. BTW

Deze seizoensfavoriet

De favoriet dit seizoen? Onze elegante oorhangers met zilveren afwerking en de unieke vorm van de kraal: een olijfpit. 🌟✨ Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in goudafwerking!

79,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW

Trend: juwelen met visgraatstructuur

Upgrade je look met stijlvolle halsjuwelen en armbanden in visgraatstructuur, en voeg een extra vleugje magie toe met onze Swarovski-broche! ✨💎

49,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
89,00 incl. BTW

De korte oorbel voor elke dag

Bij Flo Jewelry streven we naar kwaliteit en duurzaamheid in elk juweel dat we maken. Ontdek onze veelzijdige, korte oorbellen die perfect zijn voor elke gelegenheid! 💎🌿

Twijfel je tussen kort & lang? Lees zeker deze blog over korte vs. lange oorbellen

59,00 incl. BTW

Gedurfde Elegantie: Schitter met Onze Trendy Gouden Ketting en Unieke Oorbellen

Maak een gedurfd statement met onze korte halsketting, die is voorzien van een trendy gouden schakel en schitterende glaskralen. Deze ketting zorgt voor het gewenste optische effect dat je zoekt. Ontdek bovendien onze oorknopjes met een fijne ketting en twee exclusieve apollokralen, waarmee je een unieke en onderscheidende look creëert.

69,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW

NEW: Gourmetschakelketting

Ontdek onze nieuwste trends: de grote gourmetschakelketting gecombineerd met levendige kleuren geeft je een unieke en opvallende look!

 

89,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW

Trendy schakels

Maak een statement met onze korte halsketting met trendy schakels en een opvallend kleurrijk accent

 

49,00 incl. BTW
89,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Gouden juwelenset die overal bij past

Op zoek naar een stijlvolle blikvanger in goud? Ontdek de juwelenset van Flo Jewelry die perfect past bij talloze outfits!

 

89,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry