Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Op de belangrijkste dag van jouw leven verdien je het om te stralen. Een speels juweel voor een boho-wedding, een stijlvol exemplaar voor een klassieke bruid of een juweel met pit voor een trouw met moderne toets? De bridal-lijn van Flo Jewelry biedt voor ieder wat wils!

Op vraag van klanten ontwerp ik reeds enkele jaren bij gelegenheid een exclusief model voor de bruid of de mama van de bruid, een jubileum, een bijzonder moment. 

Is het binnenkort jouw trouwdag? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina “Juwelen op maat” en  maak een vrijblijvende afspraak.

Vind een verkooppunt Maak een afspraak

Vind het perfecte huwelijksjuweel

(Klik om te vergroten)

Je vindt hieronder de juwelen van links naar rechts. We verkopen niet alle juwelen online. Staat jouw favoriet juweel er niet tussen, neem dan contact met ons op.

   (Klik om te vergroten)

   (Klik om te vergroten)

    Juwelen van links naar rechts

     (Klik om te vergroten)

     Bekijk alle bruidsjuwelen
     Over Flo Jewelry

     Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry