Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Het doet zo’n deugd dat de zonnestralen ons opnieuw verwarmen. Zeker nu we terug kunnen genieten van fijne momenten samen. Heb je ook zo lang gewacht om jezelf eens op te kleden voor een speciale gelegenheid? Wacht niet langer! Met deze gids wil ik jullie inspireren waarom een juweel van Flo Jewelry een extra dimensie aan je outfit geeft.

Een stijlvolle keuze… 

Elk juweel van Flo gaat verschillende malen door mijn eigen handen en wordt in detail uitgewerkt. Ik hou vast aan mijn eigen uitgesproken stijl en creëer ontwerpen in een uitgebreid kleurenpallet. Het productieproces gebeurt op lokale bodem, een waarborg voor de hoogste kwaliteit voor iedere klant. 

… speciaal voor jou

Flo Jewelry gaat een stap verder om iedere klant het perfecte juweel aan te bieden.

Misschien draag je liever oorclips?
Of vind je in jouw verkooppunt oorbellen afgewerkt in goud maar je verkiest liever een zilver paar?
Of je vindt de perfecte ketting, maar die mist nog enkele bijpassende armbandjes?

Ik ga heel graag op al je vragen in en bied jou, bij voorkeur in samenwerking met de verkooppunten, een persoonlijke service.

…voor een speciale gelegenheid

Op vraag van klanten ontwerp ik reeds enkele jaren bij gelegenheid een exclusief model voor de bruid of de mama van de bruid, een jubileum, een bijzonder moment. 

Heb jij perspectief op zo’n speciale gelegenheid? Neem dan zeker eens een kijkje op de pagina “Juwelen op maat”. Deze opdrachten dagen me uit in mijn creativiteit als ontwerper om ook op deze vragen in te spelen.

 

… kortom: een juweel waar je jaren van kan genieten!

Graag nog wat meer inspiratie? Deze artikels vind je zeker ook leuk

Maak je klaar voor de lente met de juwelen van Flo!

21 maart, de start van de lente! Daarom stel ik jullie graag de juwelen uit [...]

Lees dit artikel
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry