Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Met de nieuwe versoepelingen in zicht, geef ik je graag enkele tips en advies over de nieuwe trends dit seizoen. Hopelijk inspireer ik je hiermee en geniet je van een zalige zomer!

Kies voor een touch of color!

Ga voor kleur deze zomer! Je hebt twee mogelijkheden. Ofwel kies je voor het comfortabele ton-sur-ton en draag je een juweel in de tinten van je outfit. Hou je van een gewaagdere toets aan je look, durf eens te kiezen voor contrast.

Uiteraard werk ik de juwelen af in zilver, goud of rozegoud, wat is jouw voorkeur?

Zomerse halskettingen: 3 formaten om uit te proberen

Ik kies er bewust voor om een aantal verschillende formaten van kettingen aan te bieden. Draag je niet vaak halskettingen? Kies dan voor een fijne, korte ketting. Deze is verstelbaar en kan helemaal van jou gedragen worden. Een degelijke dagdagelijkse keuze, die altijd goed van pas komt!

Sinds kort is er ook een nieuw formaat: de midi-ketting: op vraag van klanten ontwikkelde ik een nieuw dat de overgang vormt tussen de korte ketting en de langere halsketting. Deze midi-versie komt iets lager in je hals, net boven je buste. Ideaal indien je graag kledij met een hoge halsaansluiting draagt!

Tot slot is er nog de gekende lange halsketting in verschillende modellen: eerder fijn, een grote schakelketting of een statement versie. Durf eens een statement juweel te overwegen, je krijgt er ongetwijfeld complimenten over!

Onlangs werd ik bij het oversteken op het zebrapad nog door een onbekende aangesproken op de mooie ketting die ik aanhad. Gelukkig kunnen we ook in deze tijden elkaar nog complimentjes geven!

Have fun met matching oorbellen

Je geheel wordt versterkt door een oorbel in de kleur van je halsketting te dragen. Ook met mondmasker kan dit zeker, kies voor een compacter exemplaar waardoor je gemakkelijk je masker af en aan kan zetten zonder hindernis.

Nog een tip… draag je graag in deze warme zomerdagen een zwierige lange jurk of rok: een lange oorbel of mooie schakelketting past hier perfect bij!

Lange oorbellen

Korte oorbellen

Last but not least… Scoor complimentjes met armbandjes of ringen.

Met een zomerse teint dankzij deze zonnige dagen, mag je absoluut jouw armen in de kijker zetten! Nu je bovenstukken draagt met korte mouwen, kan een groepje armbanden en een mooie ring een schitterend effect geven. Het is zalig hoe vaak ik hierop wordt aangesproken. Probeer je het zelf ook eens uit?

Deze artikels vind je zeker ook leuk:

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry