Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Better days are coming! Zonnige dagen, terug plannen maken om met elkaar af te spreken en plezierige momenten beleven. Voor deze gelegenheden voelt een outfit gewoon niet meer compleet zonder juwelen. De perfecte manier om je outfit te upgraden. Komende lente staan er weer ontzettend veel leuke trends op ons te wachten. Ik zet ze graag even voor je op een rij.

Juwelentrends voor deze zomer?

Denk, groots, kleurrijk, veel en uitgesproken! 

De accessoires mogen opvallen dit seizoen, van oorbel tot ketting. Want na bijna twee feestloze jaren bonjouren we minimalisme definitief de deur uit en maken we plaats voor max is more. Meer is meer! 

We zoeken naar een vorm van zelfexpressie

… om contact te leggen met de ander, zowel in digitaal als in fysiek contact. We leggen een accent met juwelen en kleur. 

We verlangen allemaal om te ontsnappen uit het alledaagse en kijken uit naar boeiende en mooie momenten die de toekomst kleur geven en nieuw leven inblazen. 

Statement dressing

is een manier om jezelf zowel online als offline uit te drukken. Naar buiten komen met hoge hakken? Het is bijna een symbool van de vrijheid die terug komt. 

Hoe doe jij aan statement dressing?

Ga bewust op zoek naar schoonheid. Een eenvoudige outfit kan je transformeren door enkele accenten te leggen. Voel je comfortabel in wat je draagt. Voel ik mij goed met deze juwelen? Creëer momenten om te koesteren in je leven, dat is het allerbelangrijkste. Je kan ook enkele reeds aangekochte stukken herwaarderen door er een ketting of een armband bij te combineren. 

Kies jij bewust een accessoire?

Waardeer jezelf, je bent het écht waard, en toon je individu door mooie accessoires te dragen. Hoe zie jij jezelf? Waar hou je van, welke troeven zet je graag in de verf?

 

We kiezen bewuster wat we dragen.

De schatten die de natuur biedt zijn er om gekoesterd te worden. Prachtige en kostbare parels, met liefde geslepen en die worden omgetoverd tot fonkelende juwelen. Juwelen met een verhaal zijn het waard om in te investeren.

Het nieuwe seizoen kondigt mooie kleuren aan. Er is een gevarieerd aanbod van nieuwe neutralen, kleuren geïnspireerd door de natuur, intense kleuren en lichte pasteltinten.

Lokaal en duurzaam, vaste waarden voor de toekomst. 

We (her)waarderen wat we hebben: handgemaakt, authentiek en apart. Ik gebruik materialen uit de omgeving en produceer de collectie lokaal. Met respect en passie voor het product. 

Voel je goed als je een sieraad draagt. Wat zie je graag, wat maakt jouw outfit compleet? Maar een sieraad gemaakt met veel liefde, op lokale bodem, tegen eerlijke prijzen en in duurzame omstandigheden vind ik net zo belangrijk. Stof tot nadenken voor ons allemaal?

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry