Ik stel jullie graag mijn selectie voor van populaire juwelen sets voor een tuinfeest, een weekendje weg, een huwelijksfeest, een terrasje, een festival, je werk, een fietstocht, vakantie…

Zomerlooks

Mijn vijf tips voor deze zomer 👇

☀️ Color up

Deze zomer is heel kleurrijk. Ga jij eerder voor contrast met je accessoires of eerder monochroom in dezelfde kleuren van je outfit?

☀️ Minimalisme

Te warm om juwelen te dragen? Een minimalistisch juweel is heel comfortabel en zorgt toch voor een afgewerkte look.

☀️ Overdressed

More is more deze zomer. Je mag uitbundig je accessoires toevoegen!

☀️Statement

Durf eens een statement te dragen: een grote oorbel, een lange ketting of een korte uitgesproken schakelketting… Je zal stralen op een mooie zomerdag! 

☀️Stijlvol

Houd je juwelen niet alleen voor bijzondere gelegenheden, maar koester ze door ze elke dag te dragen. 

Met een gebruinde huid komen je kleurrijke juwelen nog meer uit. Aarzel niet om creatief te zijn! Op een eenvoudige en subtiele manier zal je er gegarandeerd fantastisch uitzien!

 

Geniet van dit leuke seizoen dat op je wacht

Met deze leuke selectie “Summer 22” juwelen

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry