Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Maak je klaar voor een leuke verandering bij Flo Jewelry! We zijn vol van enthousiasme om onze rebranding aan te kondigen en je mee te nemen in deze nieuwe fase van ons creatieve avontuur. Met  trots presenteren we ons gloednieuwe logo in een prachtige tint lila. Laat je betoveren door deze kleur, die perfect onze toewijding aan elegantie, verfijning en vernieuwing weerspiegelt.

De perfecte finishing touch: vorm en kleur

Een typerende vorm, maar met een twist

De vormgeving van het logo maakt duidelijk dat je met een juweel van Flo Jewelry je look volledig afmaakt. Het plaatje is rond, het zorgt ervoor dat jouw outfit tot in de details is afgewerkt. Door de ‘O’ een ander accent te geven, weerspiegelt het logo de creatieve touch in de juwelen creaties.

De juwelen van Flo Jewelry hebben een typerende stijl, een eigen twist, een detail dat voor het puntje op de ‘i’ zorgt.  Ons nieuwe logo is strak, to the point. What you see is what you get en dat in een verfrissende, unieke look. Herkenbaar, alles mooi uitgebalanceerd en toch dat tikkeltje anders.

Lila: creativiteit, innerlijke groei en verfijning

Bij Flo Jewelry draait alles om tijdloze schoonheid en het omarmen van een unieke stijl. De kleur lila belichaamt deze waarden op een frisse en eigentijdse manier. Hier vind je originele creaties die de innerlijke schoonheid van elke individuele vrouw accentueren.

De lila kleur symboliseert creativiteit, innerlijke groei en een gevoel van verfijning dat naadloos aansluit bij ons merk. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe visuele element ons verhaal op een nog krachtigere manier zal vertellen.

Inspirerende collectie: De verfijnde mix van tijdloze elegantie en eigentijdse stijl

Wij geloven dat juwelen veel meer zijn dan alleen accessoires. Ze zijn een weerspiegeling van persoonlijkheid, emotie en verhaal. Onze collecties worden met zorg ontworpen en vervaardigd, waarbij we de hoogste kwaliteit materialen combineren met vakmanschap en oog voor detail. We willen niet alleen juwelen maken, maar ook kostbare momenten en herinneringen vastleggen voor onze klanten.

We willen graag een inspiratiebron zijn voor de wereld om ons heen. Het resultaat is een collectie die aansluit bij de wensen en behoeften van moderne vrouwen – een verfijnde mix van tijdloze elegantie en eigentijdse stijl. Deze collectie bieden we graag aan in een mooie verpakking en een kaartje met het unieke verhaal van Flo Jewelry.

Nieuwe slogan

Feel, sparkle & enjoy

Met onze nieuwe slogan “Feel, sparkle & enjoy” willen we de essentie van Flo Jewelry omarmen en delen met jou. Deze drie woorden vatten perfect samen wat wij willen bereiken met onze juwelen: het creëren van een unieke ervaring vol emotie, sprankeling en genot.

  • Feel” is een veelzijdig begrip voor Flo Jewelry. Het omvat niet alleen de diepgaande emoties die onze juwelen oproepen, maar ook de tastbare kwaliteit van onze materialen. We hechten grote waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen zoals zilver en goud bij de afwerking. Elk juweel is zorgvuldig vervaardigd tot een meesterwerk, waarvan je direct de superieure kwaliteit kunt voelen wanneer je het vasthoudt.

  • Sparkle” vertegenwoordigt de schittering en de magie die onze juwelen met zich meebrengen. Net zoals een sprankelende diamant het licht vangt en weerkaatst, willen we dat onze juwelen jou laten stralen en de aandacht trekken. Of het nu gaat om een elegante halsketting, een fonkelende armband of een paar sprankelende oorbellen, wij streven ernaar om jou te laten schitteren bij elke gelegenheid.

  • Enjoy” staat voor het plezier en de vreugde die we willen dat je ervaart wanneer je onze juwelen draagt. Juwelen zijn niet alleen bedoeld om bewonderd te worden, maar ook om van te genieten. Ze vormen een feestelijk accent bij speciale momenten en een dagelijkse bron van vreugde. We willen dat jij net als elke klant geniet van het dragen van onze juwelen en dat ze bij jou een glimlach op je gezicht toveren telkens wanneer je naar jouw pols, hals of oren kijkt.

Met de slogan “Feel, sparkle & enjoy” willen we de belofte doen dat Flo Jewelry niet alleen juwelen verkoopt, maar ook een ervaring biedt. We willen dat elke klant zich speciaal voelt, schittert als een ster en geniet van het plezier dat onze juwelen kunnen brengen. – Leen Snoeck, oprichter en ontwerpster van Flo Jewelry

Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry