Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Onder het motto “Verweven Zonnestralen” creëerde Leen Snoeck de nieuwste juwelencollectie van 2024, perfect voor de lente en zomer. Deze collectie omvat oorbellen, halskettingen, armbanden, ringen en broches die de levendigheid en schoonheid van het seizoen belichamen. Elk stuk combineert de schittering van glaskralen met organische vormen, ideaal voor elke juwelenliefhebber. Voeg een uniek accent toe aan je outfit met onze nieuwste creaties.

7 weetjes over de nieuwe zomer & lente juwelencollectie

1. Lentezon

Mijn nieuwe juwelencollectie is geïnspireerd door de levendigheid en vernieuwing die de lentezon met zich meebrengt.

2. Natuurlijke pracht

Elk juweel weerspiegelt de schoonheid van de natuur, gevangen in bloeiende bloemen, de kleuren van een zonovergoten hemel, eindeloze landschappen en rustgevende stranden.

3. Groei en bloei

De ontwerpen zijn verscheiden: ronde vormen, mooie bloemen en organische vormen die de levendige energie van de lente en zomer weerspiegelen.

4. Stralende kleuren

Glinsterende glaskralen, geïnspireerd door de schittering van zonlicht op water, worden gebruikt om de betoverende reflectie van de seizoenen vast te leggen.

5. Connectie met de natuur

De collectie belichaamt de connectie tussen natuurlijke en pure elementen en het vakmanschap van juweelontwerp.

6. Verhalend ontwerp

Elk stuk vertelt een verhaal van hernieuwde levenskracht en tijdloze elegantie, als een ode aan de lente en de zomer.

7. Draagbare kunst

Als juweelontwerper is het mijn passie om deze seizoensgebonden essentie vast te leggen en te vertalen naar draagbare kunst. Laat je verwonderen door een echte blikvanger!

Vernieuw je look

Duik in de natuurlijke schoonheid van de Lente- & Zomercollectie 2024

Bekijk de collectie
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry