Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Dit najaar zien we een verfrissende combinatie van nostalgie en moderne innovatie naar de wereld van juwelen. Dit jaar draait alles om het mixen van gedurfde designs met klassieke elementen, waardoor elke vrouw de kans krijgt om haar unieke stijl te laten schitteren. Of je nu valt voor statement oorbellen, opvallende armbanden, of kleurrijke kettingen, deze trends bieden voor ieder wat wils. Benieuwd naar wat er nog meer speelt dit seizoen? Vergeet niet onze uitgebreide Herfst-Wintercollectie 24/25 te bekijken voor nog meer inspiratie.

Hier zijn de 5 juwelentrends

1. Statement oorbellen

Dit seizoen draait alles om oorbellen die de aandacht trekken. Of je nu kiest voor rustige oorbellen als aanvulling op een opvallende ketting en armband, of juist kiest voor gedurfde oorbellen als hoofdaccessoire, deze oorbellen laten je stralen.

45,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW
79,00 incl. BTW
109,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW

2. Opvallende armbanden

Onze armbanden zijn een mix van elegantie en moderniteit, ontworpen om perfect te combineren met andere stukken. Van verfijnde schakelontwerpen tot gedetailleerde accenten, deze armbanden voegen een subtiele glans toe aan je pols en passen zowel bij casual als formele looks.

45,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

3. Kleurrijke halskettingen

Het mixen en matchen van verschillende halskettingen en hangers blijft een grote trend. Door het combineren van verschillende lengtes en stijlen creëer je een speels en dynamisch effect. Schakelsieraden blijven klassiek, maar een opkomende trend zijn schakels van glas, kristal of acryl. Deze kleurrijke, lichtgewicht juwelen zijn modern en betaalbaar, perfect voor dagelijks gebruik. Ze combineren moeiteloos met andere juwelen in zilver of goudkleur.

Ook oversized kralenkettingen zijn er terug, zelfs voor de winter. Deze kettingen, met grote, ronde kralen, geven een speelse twist aan je look en bewijzen dat je up-to-date bent met de laatste modetrends. Maak een statement met onze opvallende halskettingen, van minimalistische chokers tot luxueuze lange kettingen met hangers.

109,00 incl. BTW
119,00 incl. BTW
129,00 incl. BTW
79,00 incl. BTW
119,00 incl. BTW

4. De trendy broche

Voor het komende herfst-winter seizoen maakt de broche zijn grote comeback. Dit veelzijdige accessoire is opnieuw uitgevonden in moderne stijlen die zowel klassiek als eigentijds zijn. Draag het op je jas, trui, sjaal of zelfs op je tas voor een unieke, persoonlijke touch. Onze broches voegen een elegante en creatieve flair toe aan elke outfit en zijn de perfecte finishing touch voor je herfst- en winterlook. Ze zijn razend populair.

79,00 incl. BTW
79,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW

5. Ringen als eye-catcher

Statement ringen zijn de musthave! Deze zijn uiteraard om op te vallen. Draag ze en laat de taal van handen spreken!

39,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
55,00 incl. BTW

Ontdek de Must-Have Juwelen van de Herfst-Wintercollectie 24/25

Van oversized kralenkettingen tot de terugkeer van de trendy broche, de nieuwe juwelentrends nodigen je uit om te experimenteren en je look naar een hoger niveau te tillen.

Met de najaarscollectie van Flo Jewelry geef je jouw stijl een unieke en verfijnde uitstraling, ongeacht de gelegenheid. Ontdek de veelzijdigheid en het vakmanschap van onze nieuwste ontwerpen en omarm de luxe die je verdient. Het is de final touch die onze persoonlijke stijl een zekere dosis elegantie geven.

Klaar om jouw juwelenkast te updaten? Verken de volledige collectie en ontdek welke stukken jouw nieuwe favorieten worden. En als je geïnspireerd bent door deze trends, neem dan ook een kijkje bij onze Herfst-Wintercollectie 24/25 voor nog meer stijlvolle opties!

 

Voel je prachtig en straal deze winter met Flo Jewelry

Stralend de winter in

Verwen jezelf met de elegante stukken uit de Herfst- & Wintercollectie 24/25

Bekijk de collectie
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry