Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Wist je hoe belangrijk de taal van handen is? Met je handen kan je alles zeggen. Handbewegingen zijn een essentiële vorm van non-verbale communicatie. Je handen trekken veel aandacht. We ‘praten’ niet alleen met onze handen. Er zijn veel andere manieren waarbij het oog van de ander naar onze handen leidt. Jouw eerste indruk wordt bepaald door handgebaren. Een accent op je handen, zoals een ring van Flo Jewelry, wordt zeker opgemerkt en vaak een bron van complimentjes. Kies je ring dan ook met dezelfde zorg als je andere juwelen!

Vijf weetjes over ringen

  1. Vingerlengte en Ringstijl: De lengte van je vingers bepaalt welke vorm en stijl van ringen je het mooist staan. Zoals dat voor alle juwelen geldt, een ring moet ook bij jouw persoonlijkheid passen.

  2. Huidtint en Ringkeuze: Kies jouw ring op basis van jouw huidtint. Een accentueert jouw mooi gebruinde huid in de zomer of natuurlijk lichtere huidtint in de winter.

  3. Ringen voor Elke Gelegenheid: Voor elke gelegenheid is er een passende ring. Heb je een leuk eindejaarsfeest in het vooruitzicht? Kies dan voor een eyecatcher, de ideale match voor jouw feestjurk. Ga je naar het werk? Kies dan voor een ring die je niet hindert in je activiteiten.

  4. Kleurencombinatie: Probeer met je ring een kleur te herhalen die je draagt in een andere accessoire. Deze twee gaan elkaar enorm versterken – het resultaat van 1+1 zal 3 zijn!

  5. Durf te Variëren: Ringen kan je dragen in felle kleuren, gewaagde ontwerpen of net een heel sobere zilveren of gouden ring. Ringen zijn een tijdloos accessoire dat je voor de rest van je leven blijft koesteren.

Steel de show met Flo Jewelry ringen

Steel de show met de ringen van Flo Jewelry. Drankje in de hand en stralen met je favoriete ring. Time to feel, sparkle & enjoy dames! Ontdek onze complete collectie en vind de perfecte ring die bij jouw stijl past.

39,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry