Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Als juweelontwerpster ben ik altijd gefascineerd door de kracht van accessoires. Oorbellen zijn daarbij geen uitzondering. De keuze tussen korte en lange oorbellen kan een aanzienlijk verschil maken in hoe je stijl wordt waargenomen. Maar hoe kies je wat het beste bij je past?

Oorbellen zijn meer dan alleen sieraden; ze zijn een expressie van je persoonlijke stijl en persoonlijkheid. De keuze tussen korte en lange oorbellen is een beslissing die je outfit kan transformeren en je zelfvertrouwen kan vergroten. In dit artikel ontdek je de kenmerken van korte en lange oorbellen, de gelegenheden waarin ze het meest geschikt zijn, en hoe je de juiste keuze kunt maken.

Korte oorbellen: subtiel en verfijnd

Korte oorbellen, meestal 1 tot 3 cm lang, zitten dicht bij het oor. Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en lichaamstypes. Praktisch en comfortabel, ze belemmeren je niet tijdens dagelijkse activiteiten. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten of formele evenementen, ze voegen elegantie toe zonder overdreven te zijn. Combineer ze gerust met andere juwelen, zoals bijpassende kettingen, armbanden en ringen, en je draagt ze probleemloos met een sjaal.

69,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
Shop korte oorbellen

Korte oorbellen zijn handig en comfortabel. Ze laten je schitteren tijdens dagelijkse activiteiten!

Leen Snoeck • Flo Jewellery

Shop korte oorbellen

Lange oorbellen: een statement

Lange oorbellen, meestal tussen 5 en 10 cm lang, bieden een scala aan vormen. Ze versterken formele outfits en creëren een elegante uitstraling. Hun opvallende karakter maakt een statement en vestigt de aandacht op je gezicht, waardoor je look wordt geaccentueerd. Combineer ze met bijpassende juwelen en laat de kleuren terugkeren voor een krachtig effect. Perfect voor feestelijke gelegenheden en avondjes uit. Ze benadrukken je persoonlijkheid en zelfvertrouwen, en transformeren je outfit.

69,00 incl. BTW
89,00 incl. BTW
99,00 incl. BTW
79,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW
Shop lange oorbellen

Het opvallende karakter van lange oorbellen maakt een statement en vestigt de aandacht op je gezicht

Leen Snoeck • Flo Jewellery

Shop lange oorbellen

Hoe maak je je keuze?

De keuze tussen korte en lange oorbellen hangt af van verschillende factoren. Denk aan de gelegenheid, je persoonlijke stijl en de vorm van je gezicht. Experimenteer gerust met beide stijlen om te ontdekken wat het beste bij je past. Onthoud dat er geen strikte regels zijn. Het belangrijkste is dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Laat je persoonlijkheid stralen met de juiste oorbellen! Als juweelontwerpster is het mijn passie om zowel korte als lange oorbellen te creëren. Je hebt de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Of je nu gaat voor subtiele elegantie of gedurfde statements, de juiste oorbellen tillen je outfit naar een hoger niveau. Durf te experimenteren en wees niet bang om te laten zien wie je bent met je oorbelkeuze. Geniet van de uitstraling die een oorbel je geeft en draag wat je hart verlangt!

Handmade by Flo Jewelry

Ontdek alle oorbellen

Shop nu
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry