Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Ontmoet Leen Snoeck, de ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry, terwijl ze je meeneemt door haar favoriete looks van oktober 2023. 

Luxe Gouden Schakels en Ovaal Accent

💎🌟 Ontdek de weelde van dubbele gouden schakels en een ovaal schakel in kleur, verkrijgbaar als oorbellen, halsketting en armband voor een elegante uitstraling.

49,00 incl. BTW
109,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW

Schitterende Armband met 6mm Facetkralen

Ontdek de Verborgen Gouden Sluiting voor Een Elegante Look

25,00 incl. BTW

Elegante sieraden voor stralende vrouwen

💎✨ Onze juwelen geven elke vrouw die stijlvolle extra touch die haar doet stralen! Ontdek onze prachtige midi ketting met perlefine, statement ketting met dubbele etnische schakel, en gouden armbanden voor een onvergetelijke look.

49,00 incl. BTW
109,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Peach Perfect

Stralend met Flo Jewelry’s oorknopjes met drie facetkralen en halflange ketting in peach tinten

25,00 incl. BTW

Deze seizoensfavoriet

De favoriet dit seizoen? Onze elegante oorhangers met zilveren afwerking en de unieke vorm van de kraal: een olijfpit. 🌟✨ Natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar in goudafwerking!

79,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW

Trend: juwelen met visgraatstructuur

Upgrade je look met stijlvolle halsjuwelen en armbanden in visgraatstructuur, en voeg een extra vleugje magie toe met onze Swarovski-broche! ✨💎

49,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW
89,00 incl. BTW

De korte oorbel voor elke dag

Bij Flo Jewelry streven we naar kwaliteit en duurzaamheid in elk juweel dat we maken. Ontdek onze veelzijdige, korte oorbellen die perfect zijn voor elke gelegenheid! 💎🌿

Twijfel je tussen kort & lang? Lees zeker deze blog over korte vs. lange oorbellen

59,00 incl. BTW

Statement Halsketting met Resin Elementen en Kleurrijke Pracht

Maak een gewaagde statement met onze korte halsketting, voorzien van een gouden statement schakel en drie groepjes resin elementen, samen met een sierlijke halsketting voor het gewenste optische effect. Ontdek ook onze oorknopjes met ketting en twee exclusieve apollokralen voor een unieke look

69,00 incl. BTW
39,00 incl. BTW

NEW: Gourmetschakelketting

Ontdek onze nieuwste trends: de grote gourmetschakelketting gecombineerd met levendige kleuren geeft je een unieke en opvallende look!

 

89,00 incl. BTW
69,00 incl. BTW
49,00 incl. BTW

Trendy schakels

Maak een statement met onze korte halsketting met trendy schakels en een opvallend kleurrijk accent

 

49,00 incl. BTW
89,00 incl. BTW
45,00 incl. BTW

Gouden juwelenset die overal bij past

Op zoek naar een stijlvolle blikvanger in goud? Ontdek de juwelenset van Flo Jewelry die perfect past bij talloze outfits!

 

89,00 incl. BTW
59,00 incl. BTW
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry