Leen Snoeck
Ontwerpster en oprichter van Flo Jewelry

Tijdloze elegantie met een moderne twist

De nieuwe  collectie van Flo Jewelry combineert klassieke schoonheid met een eigentijdse flair. Deze collectie is perfect voor de zelfverzekerde dame die durft te stralen. Elk stuk in deze collectie is een ode aan vakmanschap en verfijning, ontworpen om jouw unieke stijl te accentueren. Van opvallende broches tot avant-garde armbanden, deze collectie biedt voor ieder wat wils.

Hier zijn de 5 trends die ons inspireren voor het najaar:

1. Groot en gedurfd

Dit seizoen draait alles om grote, chunky oorbellen en volumineuze schakels om je nek en polsen. Hoe groter, hoe beter! Deze opvallende juwelen maken een krachtig statement en stralen zowel elegantie als verfijning uit. Ze zijn een ode aan extravagantie en perfect om je outfit naar een hoger niveau te tillen.

2. De kunst van overdaad

Durf op te vallen met een look die stijlvol en uniek is. Dit najaar draait alles om het balanceren van extravagantie en elegantie. Mix en match verschillende materialen om je persoonlijke stijl te laten schitteren. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een verhaal met je juwelen.

3. Levendige kleuren

Voeg een vleugje kleur toe aan je monochrome outfit of accentueer de kleurgroepen van je look. Dit seizoen draait om het spelen met kleur om je outfit een speelse, maar stijlvolle twist te geven.

4. Floraal

Bloemen zijn niet alleen voor de lente! Deze vrolijke trend zet zich door in het najaar van 2024. Of je nu kiest voor subtiele mini-bloemetjes aan een armband of juist voor een groot, opvallend floral statement met kleurrijke oorbellen, bloemen voegen altijd een romantische en vrouwelijke touch toe aan je look. Ze zijn een symbool van schoonheid, liefde en natuur, perfect voor juwelen die vreugde uitstralen. Lees hier alles over Flo Jewelry’s bloemencollectie

5. Duurzame juwelen

Met de groeiende aandacht voor duurzaamheid kijken we steeds meer naar het proces van materialen. Het eerlijk proces van het vervaardigen van de grondstoffen in Europa, in beperkte oplage creëeren geeft exclusiviteit aan de ontwerpen van Flo Jewelry.

Ontdek de Must-Have Juwelen van de Herfst-Wintercollectie 24/25

De herfst-wintercollectie 24/25 van Flo Jewelry is jouw kans om te stralen met tijdloze en gedurfde stukken die perfect jouw stijl aanvullen. Ontdek vandaag nog de volledige collectie in onze webshop en laat je inspireren door de nieuwste trends. Liever de collectie in het echt bewonderen? Vind een verkoopppunt in jouw buurt met onze handig overzicht

Voel je prachtig en straal deze winter met Flo Jewelry

Stralend de winter in

Verwen jezelf met de elegante stukken uit de Herfst- & Wintercollectie 24/25

Bekijk de collectie
Over Flo Jewelry

Flo Jewelry werd in 2010 opgestart door ontwerpster Leen Snoeck. Ze gaat elke dag vol passie aan de slag om vrouwen te doen stralen met een passend accessoire. Flo Jewelry biedt elk modeseizoen een nieuwe collectie oorringen, halsjuwelen, armbanden, ringen en andere accessoires aan. Je kan er ook terecht voor persoonlijk advies en een juweel op maat. De juwelen van Flo Jewelry zijn handgemaakt met authentieke, ambachtelijke materialen. De juwelen dragen dan ook het HandMade in Belgium label van Unizo. Flo Jewelry zorgt voor een afgewerkte look en is beschikbaar in 27 lokale kledingwinkels. Meer over Flo Jewelry