Favoriete juwelen van de maand

Veel mensen vinden mijn persoonlijk advies uiterst belangrijk in het maken van de juiste keuze. Daarom plaats ik maandelijks 15 favoriete juwelen in de kijker!

Ben je ook benieuwd?

Als ontwerper inspireer ik graag mensen. Mijn ervaring en kennis heb ik opgebouwd door over de grenzen heen contacten te leggen op buitenlandse beurzen en met verschillende ontwerpers. Iedere dag probeer ik mijn tips en advies te verfijnen door het volgen van verschillende trendseminars en webinars. Uiteraard vormen jullie, als klanten, mijn grootste inspiratiebron!

Een advies op maat begint bij passie voor het vak

De materialen die ik gebruik zijn puur en kwaliteitsvol. Alle ontwerpen gaan stuk voor stuk verschillende keren door mijn handen alvorens ik tevreden ben met het resultaat. Vanuit de passie en kennis waarmee het juweel is gemaakt, voel ik ook meteen bij welke persoon het ontwerp past.

Ik hou ook steeds de Flo Jewelry-klanten in het achterhoofd gedurende het ontwerpproces: “Wie zou stralen met dit juweel?”

Een dame met blond haar, een ovaal gezicht of een dame die op zoek is naar dié ultieme mooie lange ketting? Past dit ontwerp bij de vrouw die zoek naar een kleurrijk accent? Is dit geen origineel geschenk dat een mama graag aan haar dochter zou geven?”.

Jullie persoonlijke verhalen raken me keer op keer

Daarom verkies ik ook een ruim aanbod, uit verschillende materialen en kleuren, zodat iedereen het perfecte juweel vindt dat bij haar past. Ook jij vindt er zeker iets leuk! 

Bekijk de collecties

Bekijk hier elke maand mijn favoriete juwelen

Veel mensen vinden mijn persoonlijk advies uiterst belangrijk in het maken van de juiste keuze. Zo kwam ik op het idee om maandelijks mijn 15 favoriete juwelen in de kijker te plaatsen. 

Hoe vaak worden onze wensen niet beïnvloedt door het seizoen, de omstandigheden, de sfeer, …? Ook mijn keuze evolueert en wordt bepaald door allerlei elementen. Heb jij graag inspiratie voor je look, een cadeau-ideetje of zin in andere weetjes? Volg maandelijks mijn inspirerende tips.

Veel mensen vinden mijn persoonlijk advies uiterst belangrijk in het maken van de juiste keuze. Maar mijn persoonlijk advies varieert ieder moment. Hoe vaak worden onze voorkeuren niet beïnvloed door het seizoen, de omstandigheden, de sfeer, de persoon voor wie je het geschenk kiest …? Zo kwam ik op het idee om maandelijks mijn 15 favoriete juwelen in de kijker te plaatsen. Ik wil jullie, als mijn grootste inspiratiebron, graag verrassen met deze nieuwe kwaliteitsvolle en pure ontwerpen.